news
News

Nieuwe wandbehuizing voor Outdoor-toepassing

Monday 8 June 2009

Compacte bescherming tegen weer en wind

Met zijn nieuwe wandbehuizingen voor buitentoepassingen rondt Rittal zijn assortiment Outdoor-producten af. De compacte, enkelwandige behuizing is van aluminium en heeft een geïntegreerd regendak en een binnenliggende deur als bescherming tegen vandalisme.

Het hoogwaardige aluminium in combinatie met de poedercoating van polyester beschermt optimaal tegen corrosie. De enkelwandige aluminium behuizing heeft dezelfde maat montageplaten als de compacte wandkasten AE van Rittal. De behuizing is bijzonder geschikt voor passieve componenten uit de telecommunicatie, voor de energieverdeling of besturingstechniek.

Het geïntegreerde, schuine regendak voorkomt dat er water op het dak en afdichting blijft liggen. De draaibare handgreep met profielcilinder opent de in de behuizing geïntegreerde deur gemakkelijk. Door de geringe spleetruimten beschermt deze deur bovendien tegen vandalisme. De montageplaat bevindt zich aan de achterzijde van de behuizing en kan natuurlijk snel worden verwijderd.

Met de nieuwe wandbehuizing rondt Rittal zijn Outdoor-productenprogramma af en biedt nu zowel wand- als standbehuizingen van aluminium in een enkel- en dubbelwandige standaarduitvoering af magazijn aan.


link to website