news
News

Veel kansen voor grondstoffenleveranciers op BAKKERSVAK 2013

Tuesday 12 June 2012

BAKKERSVAK beantwoordt de vraag uit de markt

Na een overweldigende 1e editie vindt op zondag 10 en maandag 11 maart a.s. in Autotron Rosmalen BAKKERSVAK 2013 plaats. De conclusie van de eerste editie: BAKKERSVAK smaakt naar meer! De smaak naar meer komt tot uiting in de vraag naar meer deelnemers op het gebied van grondstoffen, ingrediënten en halffabricaten.

Uit de evaluatie blijkt dat uitbreiding van grondstoffenleveranciers op de beursvloer wenselijk is. Dit wordt bevestigd door gesprekken met de belangrijkste bezoekersdoelgroepen, brancheverenigingen en redacties die in aanloop naar BAKKERSVAK 2013 plaatsvinden. Hieruit blijkt dat zowel de ambachtelijke als de industriële brood- en banketbakkers duidelijk behoefte hebben aan leveranciers van onder andere bloem, meel, gist, glutenpoeder en overige hulpgrondstoffen. Daarnaast geven ook bezoekers werkzaam in chocolaterie, ijssalon of supermarktbakkerij aan op zoek te zijn naar dergelijke grondstoffen.

BAKKERSVAK is voor leveranciers de uitgelezen mogelijkheid om te laten zien wat men in huis heeft en bakkers te verleiden aan de slag te gaan met nieuwe producten. Zorg ervoor dat uw grondstoffen, ingrediënten en halffabricaten onderdeel zijn van de beste producten!

link to website