news
News

Vanuit gekoelde automaat ook warme maaltijden aangeboden

Monday 23 April 2007

De Caterer is een bewaar- en verstrekkingsoplossing ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Meal Company. De maaltijden, snacks en sandwiches en overige producten zijn koelvers houdbaar, terwijl de houdbaarheid automatisch wordt bewaakt.

Standaard bestaat de Caterer uit één bewaar- en verstrekkingseenheid in een koelunit. Daarbij een betaalunit en een aantal magnetrons in specifieke meubelen met een kooflijst met verlichting. Verder kunnen andere units worden toegevoegd binnen dezelfde ombouw.
Om de gekozen maaltijd of snack direct te nuttigen kan één van de magnetrons worden gebruikt, door de code van de verpakking in te toetsen voor de verwarming.
Afhankelijk van het product is de wachttijd tussen 90 en 240 seconden. Het scherm toont foto’s van de aanwezige gerechten en seizoensaanbiedingen en geeft informatie door aan de gebruikers.

Aan de eisen voor HACCP koeling en bewaring wordt geheel voldaan. Ook kan de binnentemperatuur via een internet- of GSM/GPRSverbinding op uw kantoor of op onze operating-meldkamer worden afgelezen en bijgesteld.
Een diepvriesversie zal worden geïntroduceerd.

link to website