news
News

NVC verzorgt praktische lezingen op EMPACK Zwolle 2011

Friday 23 September 2011

NVC vult ijzersterke beursformule aan

Op woensdag 16 en donderdag 17 november a.s. brengt vakbeursorganisator easyFairs FOODTECH en EMPACK naarr IJsselhallen Zwolle. Door beide vakbeurzen gelijktijdig plaats te laten vinden, wordt er ingespeeld op de wisselwerking tussen de verpakkings- en voedingsmiddelensector. Eén van de partijen die een bijdrage zal leveren aan het learnShops™ programma is het Nederlands Verpakkingscentrum.

EMPACK is de beurs in Noord- en Oost- Nederland waar u de laatste verpakkingstrends en oplossingen zult ontdekken. De Zwolle editie van EMPACK is hiermee een welkome aanvulling op de jaarlijkse editie van EMPACK ’s-Hertogenbosch,die komend jaar op 4 & 5 april plaatsvindt. Naast kennismaking met een uitgebreid aanbod van exposanten biedt de beurs de bezoeker ook de kans gratis aan te schuiven bij de learnShops™. Deze mini-seminars belichten de laatste ontwikkelingen en innovaties uit de branche en bieden praktische handvatten direct implementeerbaar in uw eigen onderneming.

easyFairs is verheugd te melden dat zij NVC mogen verwelkomen in het seminarprogramma. NVC is de enige ketenvereniging in Nederland op het gebied van verpakken. Tijdens het learnShops programma gaan zij in op actuele informatie over de huidige en toekomstige verpakkingsontwikkelingen op het gebied van verpakken van levensmiddelen. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied vann gasverpakken, wetgeving, het testen van verpakkingen en composteerbare verpakkingen. Aangezien de verschillende onderwerpen zowel interessant zijn voor de verpakkings- en voedingsmiddelensector wordt het programma gecombineerd. Zowel bezoekers van EMPACK als van FOODTECH zijn van harte uitgenodigd aan te sluiten bij deze learnShops.

Een bezoek aan EMPACK en FOODTECH in Zwolle geeft een complete en specifieke branche update in één dagdeel. Zo easy is easyFairs! Voor meer informatie:
www.easyFairs.com/EMPACKZwolle-NL / www.easyFairs.com/FOODTECHZwolle-NL

link to website