news
News

Nieuw Rittal handboek bij 50-jarig jubileum

Tuesday 18 October 2011

“Rittal – The System.” op 840 pagina’s

Naast de vele productinnovaties brengt Rittal bij het 50-jarige jubileum nog iets nieuws:
Handboek 33. De 840 pagina’s dikke productcatalogus informeert klanten uit industrie en IT snel en compleet over het actuele programma “Rittal – The System.”.

“Rittal – The System. Faster, better, worldwide”– deze slogan van Rittal geldt niet alleen voor de producten en systemen. Ook voor communicatiemedia staat de meerwaarde voor de klant centraal. Met haar nieuwe jubileumhandboek 33 biedt Rittal nu een nog snellere en eenvoudiger navigatie naar de juiste producten, nog betere selectiemogelijkheden en toebehorentips voor systemen alsmede informatie over de vestigingen over de hele wereld.

Het kwalitatief hoogwaardige Handboek 33, met hardcover en nieuw corporate design, overtuigt door een overzichtelijke productindeling. Via de vijf rubrieken Kastsystemen, Stroomverdeling, Klimatisering, IT-Infrastructuur en Software & Service kan de gebruiker zich snel en eenvoudig door de productwereld van Rittal bewegen.

Over het digitaal raadplegen van productinformatie is ook goed nagedacht. Zowel Handboek 33 als de uitgebreide technische bijlage (HB 33-Techniek in detail) zijn als pdf’s te downloaden of in te zien via de website van Rittal.

link to website