news
News

Initiatief voedingsmiddelentechnologie en -innovatie, Ierland

Friday 6 July 2007

In opdracht van de EVD organiseert NITC het ‘Voedingsmiddelentechnologie en -innovatie Ierland initiatief’. Dit omvat individuele bezoeken aan Ierland in de loop van 2007 voor leveranciers van technologie, producten en diensten op het gebied van verwerking, verpakking en vervoer van voedingsmiddelen, gevolgd door een tegenbezoek van een selectie van ‘decisionmakers’ van Ierse bedrijven tijdens PPT Food / Imefa op 9 en 10 april 2008.
De individuele bezoeken aan Ierland worden door NITC begeleid en afgestemd op de wensen van de deelnemende bedrijven. Het programma bestaat uit een intakegesprek, een marktverkenning op, promotie en afspraken met potentiële afnemers en/of partners.
De kosten voor deelname aan dit initiatief bedragen 500 euro (excl. btw). De bijkomende individuele kosten, zoals voor reis en verblijf zijn voor eigen rekening.

Plaats:
Ierland

Organiserende instantie(s):
Netherlands Ireland Trade Consultants (NITC), Koninklijke Metaalunie/ DMFI, FME-CWM/ GMV, het Nederlandse Verpakkingscentrum, Dutch Food Processing and Technology Cluster

Inlichtingen bij:
NITC
Steve Murnaghan
Telefoon: (020) 421 74 00
E-mail: murn@nitc.nl

Meer informatie en deelnemersvoorwaarden:
www.nitc.nl

Deelname:
Aanmeldingsformulier

link to website