news
News

easyFairs organiseert de grootste Nederlandse verpakkingsbeurs

Monday 16 January 2012

EMPACK 2012 beleeft haar jubileumeditie!

Op woensdag 4 & donderdag 5 april 2012 vindt de 10e editie van EMPACK plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. EMPACK 2012 presenteert de nieuwste trends en ontwikkelingen in verpakkingen & verpakkingsmaterialen, converting, verpakkingsmachines, controle- en inspectiesystemen, verpakkingsdiensten, codering, labeling en printsystemen. EMPACK is en blijft hiermee hét Nederlandse verpakkingsevent bij uitstek en zal dit jaar extra uitpakken vanwege het tienjarig jubileum.

Op beide beursdagen worden er learnShops verzorgd. Dit zijn gratis seminars waar bezoekers praktische informatie krijgen en zij op een interactieve manier een efficiënte oplossing vinden voor hun dagelijkse gang van zaken. In samenwerking met easyFairs verzorgt Nedvang lezingen over Wetgeving en Recycling. In de learnShop Wetgeving wordt meer verteld over de verandering die vanaf 1 januari 2013 gaat plaatsvinden in de huidige situatie rondom de verpakkingsbelasting. Tijdens de learnShop Recycling wordt meer uitgelegd over de eisen rondom alle soorten materiaal. Voor alle verpakkingsmaterialen geldt dat minstens 70% gerecycled moet worden.

Tijdens de beurs presenteert Bumaga het “Slimme Slanke Ketens concept” en de projecten die daar deel van uitmaken. Het concept en de achtergrond worden toegelicht, tegelijk met de planning en randvoorwaarden. Vervolgens gaat Bumaga in op de Slimme en Slanke aspecten inclusief een aantal praktijkvoorbeelden en de voordelen van het concept. Als afsluiting worden een aantal casestudies getoond.

De learnShops van Nedvang en Bumaga maken onderdeel uit van het totale learnShops programma. Aanvullingen op het volledige programma worden bekendgemaakt via de website, houdt deze daarom in de gaten!

Indien u oplossingen zoekt die u helpen kosten te besparen, winstmarges te vergroten, uw merk aantrekkelijker te maken en bij te blijven met de huidige wetgeving is een bezoek aan EMPACK voor u een absolute must. De bezoekersregistratie is geopend, meld u nu gratis aan op www.easyFairs.com/EMPACK-NL om u te verzekeren van een snelle en gemakkelijke toegang. Bovendien blijft u zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom EMPACK! Is exposeren wellicht interessant voor u? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

link to website