news
News

De culinaire jaren tachtig komen tot leven op HORECA 2011

Friday 28 October 2011

Jeroen van Oijen geeft live demonstraties op HORECA 2011

HORECA heeft er een nieuwe keukenheld bij, namelijk Jeroen van Oijen van het Culiversum. Namens Het Koksgilde zal hij op dinsdag 15 november smakelijke demonstraties geven met de nadruk op culinaire producties en innovaties, waarbij creativiteit voorop staat. Op deze manier krijgt het thema ‘proeven, beleven en ervaren’ op de 3e editie van HORECA een extra dimensie.

Volgens Jeroen van Oijen zijn kwaliteit en onderscheidend vermogen de twee belangrijkste aspecten om succesvol te zijn in de huidige (horeca) markt. In zijn demonstraties wil hij een statement maken voor een nieuwe attitude in de keuken. “Creativiteit is de basis voor een beter rendement, naast de verhoging van het werkgenot. Een goede designer gaat uit van de uiteindelijke gebruiker, denkt na over de herkomst van zijn materialen en wat voor nieuwe technieken er kunnen worden toegepast.” Aan de hand van live voorbeelden laat Jeroen van Oijen enkele bijzondere designmethoden zien met als uitgangspunt de klassiekers uit de gastronomie van de jaren tachtig: rauwkost/crudité, tomatensoep, garnalencocktail, draadjesvlees en de dame blanche.

HORECA vindt plaats op 14 & 15 november in Autotron Rosmalen. Het volledige programma, een compleet overzicht van de deelnemers, gratis beursbezoek en overige informatie is terug te vinden op www.easyFairs.com/HORECA-NL.

link to website