news
News

Beursprogramma BAKKERSVAK verder uitgebreid

Wednesday 11 May 2011

Oosterhout, 11 mei 2011. Bezoekers van de nieuwe vakbeurs BAKKERSVAK, op zondag 22 en maandag 23 mei in Autotron Rosmalen, worden verleid door de lekkerste geuren en smaken. Bijna 100 exposanten die de meest verrassende producten presenteren, levert Het Bakkerijmuseum heerlijk zoete lekkernijen en gaat het BoulangerieTeam aan de slag met de bereiding van ambachtelijk brood.

BoulangerieTeam helpt horizon verbreden
Onder leiding van Hans Som verzorgt het BoulangerieTeam live demonstraties waar innovatieve productconcepten met geur, smaak en vorm centraal staan. Bezoekers kunnen meekijken hoe twee bakkers vele Franse artisanale broodsoorten bereiden door middel van veel voordeeg en zuurdesem. Tijdens de deegopmaak wordt gebruik gemaakt van de nieuwste diviseuse. Dit apparaat zorgt ervoor dat het brood haar luchtige structuur behoudt. Uiteraard dagen de bakkers de bezoekers uit om ook zelf een schort voor te binden.

Bakkerijmuseum Luyksgestel brengt pure nostalgie
Bij de ingang van BAKKERSVAK kunnen bezoekers niet om de presentaties van Bakkerijmuseum Luyksgestel heen. Geheel in nostalgische Brabants Bontstijl presenteren zij hun workshops en andere arrangementen. Op de stand valt ook van alles te beleven. In samenwerking met de Rooi Pannen en Bakkerij van Heeswijk worden bavaroishapjes en Alpe D’huzes koeken bereid.

Totaalpakket
Naast de demonstraties van het BoulangerieTeam presenteert BAKKERSVAK een eigen proefcorner waar bezoekers naar hartelust de meest verrassende producten kunnen proeven, een Ondernemerscafé waar direct antwoord gegeven wordt op prangende vragen over het ondernemerschap en de Food Design Experience waar de professionals van de toekomst oude producten in een nieuw jasje gieten.

Meer informatie
BAKKERSVAK is geopend op zondag 22 en maandag 23 mei van 12.00 uur tot 20.00 uur. Parkeren bij Autotron Rosmalen is gratis. Voor meer informatie over het beursprogramma of het registreren voor een gratis bezoek: www.easyFairs.com/BAKKERSVAK-NL

link to website