news
News

PUMPS & VALVES 2013; de voorbereidingen zijn getroffen

Mittwoch 23 November 2011

Nederlands meest vooraanstaande bedrijven omarmen het easyVisit principe

PUMPS & VALVES 2011 is een feit en de voorbereidingen voor editie 2013 zijn alweer in volle gang. Op 2 en 3 oktober 2013 staat Ahoy Rotterdam weer volledig in het teken van industriële pompen, kleppen en afsluiters.

De eerste namen voor PUMPS & VALVES 2013 zijn bekend en het belooft weer een veelzijdige vakbeurs te worden. Onder andere Multipomp B.V., Netzsch Pompen Nederland BV, Seepex GmbH, Bos Benelux B.V. en Gielink – CP Pumpen hebben hun deelname bevestigd. Dit betekent dat er exposanten op het gebied van centrifugaal- en verdringerpompen, cavity pumps, magneetpompen en meet en regeltechniek te vinden zijn.

Nederlands meest vooraanstaande bedrijven omarmen het easyVisit principe. easyVisit zorgt er onder andere voor dat bezoekers zich vooraf kunnen oriënteren en aanmelden. Resultaat is dat toonaangevende bedrijven die hun tijd efficiënt willen besteden graag geziene bezoekers zijn van de beurs. Dit blijkt uit onderstaande quote van exposant Martin Vladov van Avf Water:

“Deelnemen aan PUMPS & VALVES 2011 was voor ons een beetje een gok. De beurs was vrij componentgericht, en als bedrijf dat voornamelijk actief is in allerlei facetten van (industriële) waterbehandeling waren we een beetje een vreemde eend in de bijt. Dit heeft voor ons erg goed uitgepakt en we zijn dan ook met een stevige stapel leads naar huis gegaan. We waren erg te spreken over de kwaliteit van de bezoekers en hebben kunnen concluderen dat ‘The Big 5’ (Shell, Akzo Nobel, Unilever, DSM, Tata Steel) allen op de beurs vertegenwoordigd waren als bezoeker”

SOLIDS
PUMPS & VALVES vindt gelijktijdig plaats met SOLIDS 2013, de enige gespecialiseerde bulk- en stortgoederenvakbeurs in Nederland. Door beide beurzen simultaan te laten plaatsvinden, creëert easyFairs een synergie tussen vast en vloeibaar. SOLIDS is het tweejaarlijks terugkerende evenement dat aandacht schenkt aan oplossingen voor verwerking, handling, transport en opslag van stortgoederen.

link to website