news
News

Nieuwe NH-zekeringlastscheiderstroken van Rittal

Freitag 10 Juli 2009

Afgaande aansluitingen in een oogwenk verwisselen

Met nieuwe NH-zekeringlastscheiderstroken in de grootte 00 t/m 3 heeft Rittal de huidige serie met een beslissende stap uitgebreid. Afgaande aansluitingen zijn in enkele seconden van boven naar onder te verwisselen. Zo kan de afgaande aansluiting direct voor de montage worden gekozen waardoor de voorraadkosten met rond 50% afnemen.

Het design van de nieuwe NH-zekeringlastscheiderstroken in de grootte 00 t/m 3 sluit aan bij dat van de bestaande Rittal RiLine NH-lastscheiders. De strook in de grootte 00 is verkrijgbaar in twee varianten die direct contact maken op 60- of 100mm-rails, en met adapter ook voor 185mm-rails. De contactering van de variant voor 60mm-rails vindt plaats via draaibare bevestigingshaken, bekend van de RiLine NH-lastscheiders.

Omdat de strook is afgestemd op het RiLine60-systeem is het mogelijk om railsteunen voor vlakke rails volledig te overbouwen. Door de integratie in de RiLine60-bodemplaattechniek is een complete bescherming tegen aanraking van IP 2x gegarandeerd.

De stroken in de grootten 1 t/m 3 kunnen op 185mm-railsystemen worden opgebouwd en hebben een standaard breedte van 100 mm. Ook hierbij is de afgaande aansluiting in enkele seconden van boven naar onder te verwisselen. Het contact met het railsysteem vindt plaats via railklemmen zonder dat boren nodig is.

De nieuwe serie wordt uitgebreid met een groot aantal toebehoren voor kabelaansluiting, stroommeting en zekeringbewaking.



link to website