news
News

Nieuw type smeermiddel voor transportsystemen dat veel langer smeert dan siliconensprays

Donnerstag 2 August 2007

Interflon Slide Wax is bedoeld voor productie- en distributiebedrijven die kosten willen besparen door transportsystemen en glijvlakken minder vaak te smeren of waar siliconensprays onvoldoende presteren. Het product droogt snel, vlekt en druipt niet en bouwt een zeer duurzame, droge smeerfilm op waarover goederen met zeer weinig weerstand en kracht overheen geschoven kunnen worden.

Kostenbesparende vervanger voor siliconenspray

De gebruikskosten van Interflon Slide Wax zijn lager dan die van siliconensprays. Het product bevat Teflon® en andere hoogwaardige additieven voor een extreem goede hechting en zeer lage frictie. Hierdoor heeft het product een veel langere standtijd dan enig ander momenteel verkrijgbaar smeermiddelen, glijcoating of siliconensprays voor transportsystemen.

Voedselveilig
Interflon Slide Wax is NSF® gecertificeerd en geschikt voor gebruik in ruimten waar levensmiddelen geproduceerd, verwerkt, verpakt of getransporteerd worden. Het weerstaat water (wegspoelen), vuil, stof en andere schurende vervuiling om zo de eindproducten en de glijbanen te beschermen tegen beschadiging en krassen.

link to website