news
News

Netzsch Pompen Nederland BV van start in Vleuten

Dienstag 11 Dezember 2007

Op 1 november is NETZSCH POMPEN NEDERLAND BV van start gegaan in Vleuten. Pompen in vele soorten en maten, service en opleiding naar wens en dienstverlening op maat zijn de karakteristieken van de nieuwe verkooporganisatie. Netzsch is wereldwijd dé specialist op het gebied van excentrische wormpompen. De modellen worden toegepast in vrijwel alle sectoren van de industrie. Door de breedte van ons assortiment en onze vakkennis zijn wij in staat in alle wensen en eisen te voorzien van zowel grote concerns als het midden- en kleinbedrijf.

Netzsch
Van oorsprong is Netzsch een Duits bedrijf, zo’n 50 jaar geleden opgericht. Door de jaren heen heeft Netzsch ontwikkelingscentra en productielocaties over de gehele wereld gekregen. Wereldwijd telt het bedrijf ruim 2000 medewerkers met ruim twintig vestigingen in even zoveel landen. Met een jaaromzet van ongeveer 450 miljoen euro is Netzsch een speler van wereldformaat. Dankzij de jarenlange ervaring met productinnovatie en de samenwerking met nationale en internationale klanten is Netzsch uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie van internationale allure.

Het zwaartepunt van onze activiteiten ligt bij de productie en verkoop van excentrische wormpompen. Dat zijn pompen die dikkere vloeistoffen (bijvoorbeeld olie of yoghurt) kunnen verplaatsen, maar ook vloeistoffen met vaste delen kunnen verpompen. De modellen van Netzsch zijn speciaal ontwikkeld ten behoeve van een continu, drukstabiel, productvriendelijk en pulsatie-arm transport van het medium en worden in alle takken van de industrie toegepast.

Uitgebreid pakket
Naast de excentrische wormpompen levert Netzsch ook insteekpompen, in-lijn versnijders, doseer- en diagnosesystemen en toebehoren. Stuk voor stuk onmisbare producten binnen een industriële omgeving. Netzsch Nederland kan en wil echter meer zijn. Want service en dienstverlening zijn bij ons sleutelwoorden. Ze sluiten namelijk precies aan bij onze visie op wie we willen zijn en wat we voor onze klanten en ons dealernetwerk kunnen betekenen: een totaalleverancier, die producten en diensten volledig integreert.

link to website