news
News

Machevo & Bulk vereniging breidt haar partners uit

Dienstag 19 Juli 2011

De Machevo & Bulk Vereniging heeft al decennia lang een succesvol partnership met VNU Exhibitions, de organisator van de tweejaarlijkse beurs Industrial Processing. Dit succes is in oktober 2010 bekroond met een nieuwe overeenkomst tot en met 2016. Afgelopen maand is de Machevo & Bulk Vereniging een samenwerking aangegaan met easyFairs. De afgesloten overeenkomst heeft betrekking op de gecombineerde beurzen SOLIDS en PUMPS & VALVES vanaf 2013.

Samen met VNU Exhibitions worden door de vereniging, naast voordelige tarieven voor de leden, inhoudelijke en conceptuele initiatieven ontplooid om de vakbeurs Industrial Processing en de branche naar een hoger platform te tillen. Marc Klumper, Projectmanager VNU – Industrial Processing “De kracht van het partnership tussen de Machevo & Bulk Vereniging en VNU ligt hem in het feit dat we de komende jaren op alle niveaus elkaar gaan versterken en helpen elkaars doelstellingen de bereiken. Dit gebeurt bijvoorbeeld zowel op het niveau van de vakbeurs Industrial Processing door gezamenlijk het concept door te ontwikkelen als op marktniveau door gezamenlijk de leden te voorzien van actuele marktinformatie”
De vereniging heeft zich eind 2008 als doel gesteld om zich te profileren als een marketing- en businessvereniging die haar leden voorziet van toegevoegde waarde. In dit kader is onlangs een samenwerkingsovereenkomst getekend met beursorganisatie easyFairs. easyFairs is in Europa de belangrijkste organisator van tijds- en kostenefficiënte vakbeurzen. Door deze samenwerking komt de vereniging tegemoet aan de behoefte van haar leden.

Countrymanager Bas van Gent van easyFairs communiceerde al eerder grote toegevoegde waarde te zien in de samenwerking. “easyFairs organiseert vakbeurzen in 15 landen, dit internationale portofolio is voor de leden van Machevo & Bulk een uitgelezen kans om op een tijds- en kostenefficiënte wijze nieuwe markten te verkennen en open te breken. Daarnaast bieden we de leden een aantrekkelijk alternatief op de Nederlandse markt, waar zaken doen voorop staat. Daar gaat het tenslotte om!”

De recente overeenkomst met easyFairs heeft betrekking op de gecombineerde beurzen SOLIDS en PUMPS & VALVES in de oneven jaren, ofwel de jaren waarin geen Industrial Processing plaatsvindt. De overeenkomst geldt vanaf beursjaar 2013. De nieuwe samenwerking met easyFairs betekent voor de leden van de vereniging onder meer voordelige beursdeelname.

De Machevo & Bulk Vereniging is al ruim 50 jaar hét netwerk voor producenten, leveranciers en exposanten van procesengineering, procesinstallaties, procesautomatisering en procesapparatuur in de (petro)chemische, voedingsmiddelen, farmaceutische industrie en biotechnologie.

Machevo & Bulk Vereniging
Postbus 74
5150 AB Drunen

Telefoon :+31 (0)416 383905
Fax:          +31 (0)416 383090

E-mail:    info@machevo.nl
Internet:  www.machevo.nl

Contactpersoon: Cynthia Meijer

link to website