news
News

Kwaliteit voor zowel bezoeker als deelnemer op FOODTECH en EMPACK Zwolle 2011

Donnerstag 1 Dezember 2011

Gecombineerde vakbeurs maakt beursbeleving compleet

Op 16 & 17 november jl. vonden de vakbeurzen EMPACK en FOODTECH plaats in de IJsselhallen Zwolle. Door beide beurzen gelijktijdig te organiseren werd er ingespeeld op de wisselwerking tussen de verpakkings- en voedingsmiddelensector. Ruim 1650 bezoekers hebben een bezoek gebracht aan het gevarieerde aanbod van 100 exposanten. Er kan worden terug gekeken op een editie waar kwaliteit hoog in het vaandel stond.

Voor de 3e keer stonden de IJsselhallen in Zwolle in het teken van oplossingen en trends in de verpakkings- en voedingsmiddelensector. Een uitstekende combinatie die voor beide vakbeurzen als versterkende factor fungeert en op deze manier een totaaloverzicht biedt aan de bezoeker. De algehele sfeer gedurende de beursdagen is als erg goed ervaren en ook de kwaliteit van het concept en de ligging van de beurs is hoog gewaardeerd door de bezoekers, bijna 80% gaf dit aan in de bezoekersenquête. Zo is de kwaliteit van de bezoekers terug te zien in het hoge aantal beslissingsbevoegden. Ruim 70% bestaat uit eigenaars, bedrijfsleiders en managers uit de verpakkings- en voedingsmiddelenbranche.

De belangrijkste redenen voor een bezoek aan FOODTECH en EMPACK zijn het opdoen van nieuwe contacten, informatie verzamelen en een overzicht van de laatste trends en ontwikkelingen te verkrijgen. Ook potentiële leveranciers ontmoeten en informatie verzamelen staan hoog genoteerd. De bezoeker beoordeelt de beurs op diverse punten als erg goed. Zo heeft 76% van de bezoekers de kwaliteit van de exposanten als goed ervaren en meer dan de helft heeft een erg goede en complete beursbeleving gehad.

Tijdens FOODTECH en EMPACK was er ook de mogelijkheid om gratis aan te schuiven bij de learnShops. De lezingen georganiseerd door NVC zijn erg goed bezocht. Ook bijdragen van diverse andere partijen, zoals TNO, Heat and Control BV en IJssel Technologie waren zeer succesvol.

De tevredenheid van de deelnemers is te herleiden uit het feit dat ruim 60% heeft aangegeven dat zij bij de volgende editie weer van de partij zijn op FOODTECH en EMPACK Zwolle 2013. Zij hebben hun deelname dan ook direct op de beurs vastgelegd.

Vakbeurs EMPACK
EMPACK 2012 zal op 4 & 5 april haar deuren openen in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. EMPACK Zwolle 2013 vindt plaats op 13 & 14 november in de Ijsselhallen.Voor meer informatie en deelname mogelijkheden kunt u contact opnemen met Aukje Bruers / +31 (0) 162 408 980 / aukje.bruers@easyFairs.com of Susanne den Otter / +31 (0) 162 408 984 / susanne.den.otter@easyFairs.com

Vakbeurs FOODTECH
Op 23 & 24 mei 2012 staat de vakbeurs FOODTECH in Autotron Rosmalen op het programma. Op 13 & 14 november vindt EMPACK Zwolle 2013 plaats in de IJsselhallen Voor meer informatie en deelname mogelijkheden kunt u contact opnemen met Joost den Ridder / +31 (0) 162 408 990 / joost.den.ridder@easyFairs.com

link to website