news
News

Koning & Hartman neemt consulting activiteiten van ATC over

Dienstag 31 Mai 2011

Koning & Hartman neemt de activiteiten over van ATC Technology Consultants B.V. (ATC) met ingang van 1 juni 2011. ATC is een onderneming met een historie gericht op detachering en consultancy in de Telecom markt.

“De overname van deze activiteiten biedt ons de kans om de activiteiten op gebied van consultancy en site acquisitie versneld uit te bouwen in lijn met de strategie van Koning & Hartman. Door de overname versterken wij onze positie als dienstverlener en adviseur op het gebied van Consultancy binnen de Telecom en Industrie,” zegt Oswald Coene, Algemeen Directeur van Koning & Hartman.

Door deze overname beschikt Koning & Hartman over een groep van ca. 80 gespecialiseerde Consultants op het gebied van projectmanagement, roll-outmanagement, site acquisitie, claimmanagement en contract- en relatiemanagement. Eveneens heeft een aantal Consultants juridische ervaring in de verwerving van opstelpunten op daken, vrijstaande masten en hoogspanningsmasten voor GSM en UMTS, en dat resulteert in de status van preferred supplier bij meerdere opdrachtgevers.

link to website