news
News

Industriële automatiseringsproducten van Mitsubishi Electric verkrijgbaar bij de Technische Unie

Donnerstag 12 Februar 2009

Met ingang van vandaag is een groot deel van het omvangrijke leveringsprogramma van Mitsubishi Electric uit voorraad leverbaar bij de Technische Unie. De Technische Unie, met 35 verkoopkantoren en uitgebreide webshop, is een belangrijke leverancier van de installateurs en eindgebruikers die in het gehele land met Industriële Automatisering bezig zijn.

Ruud Wildschut van Koning & Hartman B.V. (Sales Director - Industrial Automation): "De klant verwacht naast Industriële topproducten met een dito ondersteuning een hoogwaardige logistiek. De Technische Unie blinkt uit in haar logistiek en vormt daardoor een waardevolle aanvulling op Koning & Hartman. Vandaag besteld is morgen geleverd. Dat kan niet iedereen waar maken. De Technische Unie wel, en wij dus nu ook".

Ed van de Grift (Productmanager Industrietechniek bij Technische Unie): "Sinds de jaren 90 zijn wij als Technische Unie actief in de Industriële Automatisering. Het uitgebreide productportfolio van Mitsubishi Electric en het zeer hoge kennisniveau van de medewerkers van Koning & Hartman heeft ons doen besluiten om dit productportfolio aan ons leverpakket toe te voegen. Zo kunnen wij onze klanten in de industrie nog beter van dienst zijn".

link to website