news
News

Hypreme: verbinding tussen hygiëne en schroeftransport

Mittwoch 17 Dezember 2008

Van Beek lanceert de verbinding tussen hygiëne en schroeftransport: Hypreme

Hygiëne en schroeftransport komen samen in de naam Hypreme. Een nieuw concept van Van Beek waarbij beheersbaarheid van hygiëne het uitgangspunt is. Speciaal ontwikkeld voor food, pharma en chemie. Het complete ontwerp staat in het teken van het voorkomen van microbacteriële groei en het grondig kunnen reinigen en inspecteren. Daarmee biedt Hypreme beheersbaarheid in productieprocessen waarbij alles draait om hygiëne.

Unieke oplossingen dankzij unieke combinaties

Met het Hypreme concept wordt elk schroeftransportsysteem volledig op het productieproces afgestemd. Immers, aan hygiëne in de pharma worden andere eisen gesteld dan in de vleesverwerkende industrie. Van Beek levert daarom geen kant-en-klare oplossing maar stelt een technisch concept met de klant samen, dat optimaal rekening houdt met de gestelde hygiëne-eisen. Door gezamenlijk de juiste keuzes te maken uit materialen, afwerkingniveau, lageringen, afdichtingen, aandrijvingen en inspectie- en reinigingvoorzieningen, maakt Hypreme elke gewenste combinatie in hygiënisch schroeftransport mogelijk.
Hypreme legt de juiste verbindingen tussen de kennis van de hiervoor speciaal opgeleide engineers, productiemedewerkers, leveranciers van componenten en materialen, instituten (TNO en EHEDG) en de behoeften binnen het productieproces van de klant. Samen vormen deze elementen het recept voor een uniek hygiënisch schroeftransportsysteem.

Experts op het gebied van schroeftransport

Van Beek is al jaren de norm in schroeftransport en met Hypreme zetten zij opnieuw een belangrijke stap. Het doel: hygiëne verbinden met schroeftransport en laten zien dat er veel meer mogelijk is. Van Beek heeft een ijzersterke technische know how in het domein van schroeftransport. Met Hypreme wordt deze gekoppeld aan hygienic design voor systemen waaraan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne gelden.



link to website