news
News

FOODTECH 2011 = besparingsoplossingen

Freitag 20 Mai 2011

Oosterhout, 20 mei 2011. FOODTECH, de vakbeurs voor technologie en innovatie in de voedingsmiddelenindustrie, presenteert op woensdag 25 en donderdag 26 mei in Autotron Rosmalen een veelzijdig beursprogramma. Naast bijdragen van NVC en NVDO staat ook Energy Matters BV klaar om u bij te praten. Tijdens het seminar Industriële Stoom geven zij praktische handvatten met betrekking tot uw besparingsmogelijkheden op het gebied van stoom.
Energy Matters BV (voorheen Cogen Projects) initieert en coördineert het seminar Industriële Stoom. Prominente partijen sluiten aan om vanuit hun expertise te laten zien waar de besparingsmogelijkheden liggen. Presentaties van o.a. Han Verheul (Innoforte), Harry van Zuthem (NC Engineering), Bert de Boer en Jan Vandersypen (Aquality), Kees de Greef (E.T.S.) en Allan Hart (Energy Matters) zullen ervoor zorgen dat u antwoord krijgt op prangende vragen. U kunt op 25 en 26 mei deelnemen aan dit seminar. Meldt u aan via www.easyFairs.com/FOODTECH-NL

Uw portie informatie
Naast het seminar Industriële Stoom vindt u nog veel meer informatie op de beursvloer. Ook lezingen met onderwerpen zoals ‘Reductie zout & suiker en verzadigd vet’, ‘Inzicht in productinnovatie voor het MKB’, ‘Praktijkervaringen met uitbesteding van de waterzuivering’ en ‘Hygienic Design Norm’ staan garant voor een flinke portie input voor uw eigen organisatie. Een bezoek aan Het Ondernemerscafé en de Food Design Experience mag ook zeker niet vergeten worden.

link to website