news
News

Benelux Scientific levert oplossing voor TOC/TN-bepaling

Montag 12 März 2007

Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Teledyne Tekmar analytische totaaloplossingen op het gebied van totaal organisch koolstof (TOC) en totaal stikstof (TN) bepalingen. Om de markt binnen Nederland (gehele markt) en Belgie/Luxemburg (life-science markt) beter te kunnen bedienen heeft Teledyne Tekmar gekozen voor een nieuwe partner te weten Benelux Scientific.

De Phoenix 8000

De Phoenix 8000 gebruikt natrium persulfaat in combinatie met UV licht om organisch materiaal te oxideren. Deze TOC techniek biedt een uitstekende analytische nauwkeurigheid, precisie en lange-termijn stabiliteit.

De Phoenix 8000 is perfect voor applicaties, waarbij hoge gevoeligheid is vereist zoals voor de drinkwater-, farmaceutische, semi-conductor- en voedingsmiddelen-industrie.

De Apollo 9000

De Apollo 9000 gebruikt verbranding (680 tot 1000oC) in combinatie met een her te gebruiken platina-katalysator voor de laagste detectielimieten in TOC bepaling.

Deze TOC techniek is effectief voor moeilijk te oxideren verbindingen zoals eiwitten, monsters met deeltjes en monsters met een hoog chloride gehalte. Met een additionele module kan de Apollo 9000 ook het totaal stikstof gehalte (TN) bepalen volgens EN-12260 en DIN-EN-ISO 11905-2.

link to website