news
News

BAKKERSVAK 2011 biedt ultieme bakkersbeleving

Mittwoch 18 Mai 2011

Oosterhout, 18 mei 2011. Aanstaande zondag opent BAKKERSVAK 2011 haar deuren. De door easyFairs georganiseerde vakbeurs presenteert een goed gevulde beursvloer waar ambachtelijke bakkers hun hart kunnen ophalen aan de nieuwste producten en laatste trends. Ook aan de bakkers van de toekomst is gedacht. Speciaal voor hen is een Kids Fun Corner ingericht. BAKKERSVAK vindt plaats op 22 en 23 mei a.s. in Autotron Rosmalen.
Bomvolle beursvloer
De eerste editie van BAKKERSVAK trapt af met een indrukwekkend aantal exposanten. Bijna 100 aansprekende bedrijven actief in grondstoffen, winkelinrichting, (verpakkings)machines, eindproducten en logistiek presenteren zich vol trots tijdens de beurs. Sales executive Aukje Bruers van easyFairs “De sfeer rondom BAKKERSVAK in de branche is erg positief. Een groot aantal bedrijven heeft zich ingeschreven als standhouder. De beurs is compleet gevuld.” Mede dankzij het gevarieerde exposantenaanbod staat bezoekers van BAKKERSVAK een inspirerende dag vol innovaties, trends en ontwikkelingen te wachten.

Bakkers van de toekomst
BAKKERSVAK is geopend op zondag en maandag. Om bezoekers ook op zondag in de gelegenheid te stellen naar de beurs te komen is voor de bakkers van de toekomst een Kids Fun Corner ingericht. Tussen 12.00 en 18.00 uur is voor volop entertainment gezorgd in de vorm van levensgrote spellen, springkussens, muziek en schmink artiesten. In de Corner zijn voortdurend begeleiders aanwezig, zodat bezoekers hun kroost met een gerust hart kunnen achterlaten. Tussen 17.30 en 19.30 uur verzorgt Femme Vocale een spetterend optreden.

link to website