news
News

Nieuwe namen en innovatieve ontwikkelingen op EMPACK Zwolle 2011

martes 25 octubre 2011

EMPACK en FOODTECH Zwolle; een samensmelting van twee sectoren

Op woensdag 16 en donderdag 17 november staat IJsselhallen Zwolle voor de 3e keer in het teken van de verpakkings- en voedingsmiddelensector. De regionale vakbeurs EMPACK Zwolle richt zich specifiek op de Noord- en Oost Nederlandse markt. EMPACK wordt gelijktijdig georganiseerd met FOODTECH Zwolle, hierdoor wordt ingespeeld op de wisselwerking tussen de verpakkings- en voedingsmiddelenindustrie. De beurs biedt hiermee een breed scala aan producteninnovaties en toepasbare nieuwe ontwikkelingen uit beide branches.

In het hart van de markt zullen exposanten hun laatste ontwikkelingen presenteren op het gebied van o.a. verpakkingen en verpakkingsmaterialen en -technologieën, controle- en inspectiesystemen én codering, labeling en printsystemen. Door het accent te leggen op de provincies Overijssel, Flevoland, Noord-Holland, Groningen, Drenthe en Friesland onderscheidt deze vakbeurs zich van de jaarlijkse editie van EMPACK ’s-Hertogenbosch. Deze vindt plaats op 4 & 5 april 2012 in Brabanthallen.

Op deze derde editie zijn er opvallende partijen uit de branche die hun nieuwste producten en innovaties presenteren. Enkele nieuwe namen die zijn toegevoegd aan het exposantengamma zijn o.a. Domino, Cyklop, RVE Services, GTO International en Overveld Packaging. Een uitgebreide range aan innovaties staat op het programma; Eagle Vision demonstreert het compacte inspectie platform; de Basic Scout. Gibas Automation introduceert Plug & Play Automatisering. En Domino toont haar nieuwe generatie codeerapparatuur met i-Tech intelligent Technology.

Een bezoek aan de vakbeurzen in Zwolle betekent voor iedere professional een complete en easy update van de markt in korte tijd. De beurs is op beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

link to website