news
News

learnShops op EMPACK 2013

lunes 11 marzo 2013

Krijg inspiratie op EMPACK ’s-Hertogenbosch

Tijdens EMPACK in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch (27 & 28 maart as.) is een grote variatie aan learnShops gepland om u te inspireren.

In een 4-tal ingerichte learnShop ruimtes op de beursvloer kunt u lezingen volgen over de volgende onderwerpen:
  • Onder begeleiding van het NVC Nederlands Verpakkingscentrum worden specifieke learnShops gegeven over de belangrijkste trends op het gebied van verpakken voor online retail, wetgeving en duurzaamheid.
  • In samenwerking met EFTA, de Grafische StudieGroep en Dravik kunt u diverse lezingen volgen in het printPACK paviljoen
  • Op 27 maart staan labels en labeltechnologie centraal in het Label Theater, dit theater staat op 28 maart bol van de ecologische mogelijkheden voor verpakkingen
  • In de 2e learnShop ruimte zal onder deskundige leiding van Michiel Bouvy van Impaqtum verschillende lezingen plaatsvinden.
Mis ook niet de lezing van Mark Shayler van Tickety Boo (UK). Hij zal de keynote lezing houden waarbij hij ingaat op de noodzaak van duurzame verpakkingen en de paradox hiervan.

De learnShops zijn onderverdeeld in verschillende sectoren, oftewel: voor ieder wat wils. Houdt de vraag naar duurzame of voedselveilige printoplossingen u bezig? Of de wens om efficiënter en eenvoudiger te kunnen printen? Antwoord op al deze vragen vindt u op het speciaal ingerichte printPACK Paviljoen. Hebt u wellicht een speciale interesse in labels & labeltechnologie? Of besteedt u veel aandacht aan ecologische verpakkingen? Voor de nieuwste trends op deze gebieden kunt u het labelTECH / ecoPACK theater bezoeken.

U kunt zich gratis inschrijven op www.easyFairs.com/EMPACK-NL en uw bezoek voorbereiden door op de website van EMPACK te kijken wanneer de verschillende learnShops plaatsvinden.

link to website