news
News

HITMA UltraPure: nieuwe introducties tijdens de Industriële Week

viernes 10 septiembre 2010

“Don’t gamble with your sample”
Het nemen van productmonsters doet u niet op de gok. Het draait om het juiste monsternamepunt èn de monsternamekraan. Tijdens de beurs Industrial Processing (5 t/m 8 oktober, Jaarbeurs Utrecht) ziet u op onze stand (11.C065, paviljoen van de branche-organisatie Machevo & Bulk) hoe u met de Keofitt-monsternamekranen uitstekende monsters neemt. Deze sampling valves zijn speciaal ontworpen voor voedingsmiddelen- en (bio)farmaceutische processen.
Ultrapure disposables

HITMA UltraPure introduceert naast Keofitt nog twee nieuwe leveranciers: CPC (snelkoppelingen) en Equflow (single use flowmeters). Daarnaast vindt u op onze stand ook onze overige (disposable) oplossingen, zoals filtratieproducten (o.a. van Meissner), tubing en slangen (Saint-Gobain) en single use instrumentatie (Pendotech).
Toch een gokje wagen?

Bij monstername neemt u geen risico, maar op onze stand kunt u gerust een gokje wagen. Print deze pagina uit en lever 'm in op onze stand. Misschien ben u de gelukkige winnaar van een volledig verzorgde avond voor twee personen in een Holland Casino naar keuze.

Plan nu uw bezoek en vraag een gratis toegangskaart aan.

link to website