news
News

FOODTECH Zwolle 2011 presenteert de Food Safety Lounge

martes 25 octubre 2011

FOODTECH Zwolle schenkt aandacht aan voedselveiligheid

Op woensdag 16 en donderdag 17 november staat IJsselhallen Zwolle in het teken van de voedingsmiddelensector, de vakbeurs FOODTECH Zwolle 2011. Tegelijkertijd staat ook de verpakkingsbeurs EMPACK Zwolle geprogrammeerd. Door beide vakbeurzen gelijktijdig plaats te laten vinden, wordt er ingespeeld op de wisselwerking tussen de verpakkings- en voedingsmiddelensector. Speciaal voor kwaliteitsmanager is de Food Safety Lounge ingericht, een unieke locatie om te ontmoeten en kennis te delen.

De vakbeurzen in Zwolle schenken extra aandacht aan de markt in Noord- en Oost- Nederland. Een uitgebreid aanbod aan exposanten levert voor de bezoeker een complete update van de branche op. Enkele deelnemers die zichzelf en hun laatste ontwikkelingen en innovaties presenteren zijn; AZO NV, MPS Meat Logistics B.V., Bosgraaf Food & Hygiëne Techniek, TGN Food Technology, Gilde Main Software B.V. en Delta-P.

Speciaal voor de kwaliteitsmanager is de Food Safety Lounge een bezoek waard. De bedrijven KTBA, FQS, ISACert en ALcontrol Food & Water presenteren de Food Safety Lounge op FOODTECH Zwolle. Het initiatief voor dit concept is genomen om aan de wensen tegemoet te komen van professionals in food safety. Uit onderzoek is gebleken dat er op beurzen voor de voedingsindustrie te weinig informatie en aanbod voorhanden is op het vlak van voedselveiligheid, kwaliteitszorg, microbiologie en kwaliteitsstandaarden.

De ervaringen van de Food Safety Lounge op FOODTECH in Rosmalen laten zien dat deze lounge een perfecte locatie is om vakgenoten ontmoeten, het netwerk aan te halen en uit te breiden én elkaars kennis en ervaringen te delen.

link to website