news
News

easyFairs lanceert HORECA Rotterdam 2012

martes 10 enero 2012

HORECA Rotterdam 2012 explosief van start

Op maandag 16 & dinsdag 17 april 2012 staat Rotterdam in het teken van horeca! In de prachtige trendy beurslocatie de Van Nelle Ontwerpfabriek vindt de vakbeurs HORECA Rotterdam plaats. In een gemoedelijke atmosfeer staat ontmoeten, netwerken en zaken doen centraal. Bovendien staat de beurs vol met activiteiten die in het teken staan van beleven, proeven en gewoon zaken doen.

HORECA Rotterdam gaat goed van start en heeft momenteel al 500 bezoekersregistraties op haar naam staan. Daartussen staan enkele grote namen die in Rotterdam niet mogen ontbreken zoals Gonzales Rotterdam, Cafe plein, Happy Cooking Rotterdam, Big Pie Catering, Dok 77 en Bezorgbeer Spijkenisse. Maar ook van buiten de regio weten de bezoekers HORECA Rotterdam te vinden, zoals De BBQ-Mannen, Veluwse Bron en Italia4you.

Het beursprogramma van HORECA Rotterdam heeft haar pijlen al afgeschoten op diverse thema’s. Bezoekers kunnen bij hun bezoek rekenen op een smaakvolle beleving op De Proefcorner. Een explosie van smaaksensaties zijn hier te bewonderen en natuurlijk te proeven. Verder mag een bezoek aan de Wijncorner en de World Food Plaza niet gemist worden.

Ook exposanten zien hun kansen in Rotterdam en laten die niet liggen. Zo hebben al diverse grote spelers hun naam aan de beurs verbonden, zoals Deli XL, De Koning Vlees, IGC Group, UPTA Horeca Automatisering, Knaap horeca, Rational Grootkeukentechniek, Mpie Authentic Handmade Pies, Lebo Kaas en Baeten Vinopolis.

HORECA Rotterdam biedt een ideaal platform voor exposanten die actief zijn in voeding & dranken, amusement, vrije tijd & entertainment, apparatuur & uitrusting, betaal, boeking- & IT systemen & -oplossingen, beveiligingsproducten & -diensten, drukwerk & verpakkingsdiensten, faciliteiten & voorzieningen voor hotelgasten, hygiëne & schoonmaak, in- & exterieur, voeding & dranken en zakelijke dienstverlening.

link to website