companias
Compañías

Vecom Group B.V.

Mozartlaan 3
3144 NA Maassluis
Países Bajos

Post address
apdo. 27
3140 AA Maassluis
Países Bajos

Teléfono: +31(0)10-5930299
Fax: +31(0)10-5930225
E-mail: Click here to send an e-mail
Website: http://www.vecom-group.com


Profile

De Vecom Groep is al meer dan 50 jaar toonaangevende leverancier van producten en diensten voor professioneel onderhoud en oppervlaktebehandeling in binnen- en buitenland. De Vecom Groep heeft een jaaromzet van circa 24 miljoen Euro en telt meer dan 240 werknemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Maassluis bij Rotterdam.

De primaire markten voor Vecom zijn:
 • Metaalverwerkende industrie
 • Procesindustrie
 • Food & Beverage, Farma
 • Scheepvaart
 • Transportsector
 • Institutioneel onderhoud
 • Private Label & Export
Voor iedere markt wordt een combinatie van diensten en producten geleverd:
 • Diensten voor de oppervlaktebehandeling van metalen
 • Behandelings-, onderhouds- & reinigingsproducten
 • On-site diensten
 • Afvalwaterbehandeling
Diensten voor de oppervlaktebehandeling van metalen
Bij diensten voor de oppervlaktebehandeling van metalen ligt de nadruk op roestvast staal. Dit is een groeiende markt waar een complete service wordt geleverd aan producenten, verwerkende bedrijven en eindgebruikers: beitsen en passiveren, elektrolytisch polijsten, keramisch parelen, slijpen en polijsten.
Vestigingen waar oppervlaktebehandeling wordt uitgevoerd bevinden zich in Nederland (6), Duitsland (3), het Verenigd Koninkrijk (3) en België (1).

Behandelings-, onderhouds- en reinigingsproducten
Vecom groep produceert behandelings-, onderhouds- en reinigingsproducten in Maassluis en Oldenzaal, onder de merknamen Vecom®, Cetemax®, TIX®, Blinky®, LABAZ® en private label. Deze producten worden afgenomen door zowel eindgebruikers als distributiepartners, door heel Europa en daarbuiten. Naast de productie beschikt Vecom over een state-of-the-art laboratorium voor onderzoek en ontwikkeling, het bewaken van de productie, controleactiviteiten en het verwerken van adviesaanvragen.

On-site diensten
De on-site diensten worden door Vecom Industrial Services B.V. geleverd vanaf onze vestigingen in Nederland (2), België (1), het Verenigd Koninkrijk (2) en Duitsland (1). Deze diensten omvatten pre-commisioning en onderhoudsreinigingen van industriële installaties.

Afvalwaterbehandeling
Daarnaast is Vecom houder van de benodigde vergunningen voor het accepteren en verwerken van industrieel afval. De installaties voor afvalwaterbehandeling bevinden zich op alle sites voor de oppervlaktebehandeling van metalen in Europa en werken nauw samen met Vecom Industrial Services B.V.

Vecom heeft ISO 9001:2000, ISO 14001 and VCA* 2000/03 certificaten. De afgelopen 10 jaar kende het bedrijf een sterke geografische groei. Zo werd een degelijke en succesrijke bedrijfsformule in de buurlanden geïntroduceerd met o.a. nieuwe installaties, joint ventures en overnames. We willen deze groei voortzetten en blijven onze kansen elders in Europa benutten.

Specialists in Maintenance & Surface Treatment

Proveedor de (líneas completas / equipos para)

Detergentes